R
Loading...




DOWNLOAD Daney MP4 3GP & MP3

Click any video below to download HD MP3 MP4 & 3GP of Daney presented below...



Subscribe To Our Newsletter

Join up to 900,000+ subscribers NOW!!!

Subscribe to our newsletter to stay updated.



Loading...
4:3

Download Danye & A Kid Banks (Official Music Video) DNA mp4 download free video

Banks (Official Music Video) Produced by Daney On The Beat, A-Kid, azqbts Composed by Daney On The Beat Arranged by Daney On The Beat, A-Kid Written performed by Danye, A-Kid Mix & Mastered by I SKY, azqbts Directed by ATG Sets by Tapak Projek & Projek Jahat ADVISORY This song contains extremely explicit lyrics and content Follow A-Kid on - Instagram s www instagram com akidcina Twitter s twitter com akidcina Follow Danye on - Instagram s www instagram com ammardanijel Twitter s twitter com ammardanijel Follow Soul Fit Entertainment on - Facebook s www facebook com soulfitent Twitter s twitter com SoulFitEnt Instagram s www instagram com soulfitentertainment [LYRICS] [INTRO] [VERSE Danye] Man my wallet masih sama, any days pun sama still, I been downhill, Can t even buy a pack now, main pow je kawan satu dunhill, Budget lari mana ku nak tahu, Berapa banyak money wasted dang it, mana ku nak tahu, Ain t dat much of a big baller, I ain t dat much of a sick rapper, cam biasa broke rapper shit dats goin on now, Gotta right my wrongs, should I make a loan, Now movin on, Nak money gua be long enough in my pocket, I don t wonna flex but nak jugak kata "yea bro I just bought it" Barang baek in a plastic, black leather inside it aku angkat semua, Til I can buy shit all the time walau takde masa, Atau beli masa, goddamn nak drunk in power, Aw man tak cukup power, now then baek sambung kerja, Can t blame me for doin it for that duit, Sometimes they ask me why Im so into it then I say, [BRDGE] oh you know the kind that ll put some golden on ya, I just did my time where the checks at? hand it over, If ya ll about dat gwap and all then come thru, Wonna make biddies go "dang dang", Just one chance for dat one change, [CHORUS] Nak All dat in my bank, all dat in my bank, All dat all dat, all dat all dat in my bank, All dat in my bank, all dat all dat in my bank, All dat all dat, all dat all dat in my bank, [VERSE A-Kid] Servin em cash livin too fast Puffin up pass livin no stress They said ay kid you done change Dollar tatted on ma brain chasin bread fuck the fame buy my family errything iced out on the neck one week couple checks pocket macam bank tebal buku teks nak splash taknak fikir count stacks takyah sifir awek nak spender CK cop things on a weekday get me a runner slanging my words get me a thousand, a million im trafficking drugs like me and el chapo just keepin in touch i want that air money, nike endorsement i want that air money, duit atas angin designer on me like i rap bout panda one banger turns paper to racks like jenga I d tour this dunia, sampai dah tua selagi tak mati, ill give it to ya [BRDGE] oh you know the kind that ll put some golden on ya, I just did my time where the checks at? hand it over, If ya ll about dat gwap and all then come thru, Wonna make biddies go "dang dang", Just one chance for dat one change, [CHORUS] Nak All dat in my bank, all dat in my bank, All dat all dat, all dat all dat in my bank, All dat in my bank, all dat all dat in my bank, All dat all dat, all dat all dat in my

Next»
Daney Duras Microfilm (part 2) As .MP4 3GP FLV-

Result Description...

Take some time to read the thoughts below specifying the results...

Video Courtesy to Uploaders And Owners

Incoming Search Tags

You can also see other possible keywords for downloading similar video...

Download video Daney Duras Microfilm (part 2) mp4 3gp Download Daney. mp3 3gp mp4 Download daney movie mp4 3gp, Daney Duras Microfilm (part 2).mp4 Download Videos, Free Download Daney, Daney MP3 Download, Daney MP4 Video Download, Daney All Video Download, Daney 3GP Download, Fast Downloads, HD Downloads, Download HD Mp4, 3GP, Movies, IOS Videos Download, Mobile Videos, Iphone Videos Download, Android Videos Download, Latest New Songs and Video, Online Full Video Downloads, Search And Download

Download Daney Duras Microfilm (part 2).mp3 Where to Get Daney Duras Microfilm (part 2) - Daney Duras Microfilm (part 2).mp4 video, Download Daney - Daney Duras Microfilm (part 2).avi Crystals torrent, mp3song, Free Daney Duras Microfilm (part 2).mp3 Song Download, Daney Duras Microfilm (part 2) ft Daney Duras Microfilm (part 2) - movies.mp3 Daney Full track Download, Daney, Daney .mp3 Single Free Download, Daney - Daney Duras Microfilm (part 2), Daney Duras Microfilm (part 2) Download, Daney - Daney Duras Microfilm (part 2).mp3.mp3 Track, SoundCloud Download Daney Duras Microfilm (part 2).mp3 Listen Online, Daney Duras Microfilm (part 2).mp3 Song In 320Kbps & 128Kbps, Daney 190Kbps format, Tindeck Daney

Share This With...


facebook twitter google+ | WhatsApp |




Google Google.co.za
Youtube . Hatena . Webry . bd . Tripod . Addto . So-net . Gamer . Google+ . Facebook -- Hson-- ucz-- gd-- one-- goggle-- zestr-- jobstu--
multiple--ucz . hawaii . nla . dot . bts . ed . dhs . weather -- nap-- msu
Jedixraja Project © 2019.